Diensten & Producten

Slide 1

Fietsadvies en fietsverkoop: de juiste fiets voor elk type fietser!

De wijde wereld intrekken op een ontspannen manier en zonder stress, dat is een gevoel dat alleen een fiets je kan geven. Voor woon-werkverkeer of een staaltje sight-seeing kies je voor een e-bike met hedendaags comfort. Liever een sportieve prestatie? Dan is een (elektrische) mountainbike of (elektrische) koersfiets wellicht meer jouw ding.

Wat je ook zoekt, bij Fietsen Souvereyns staat een mooi en uitgebreid assortiment fietsen voor volwassenen en kinderen voor je klaar. Bij ons vind je fietsen van onder meer Giant, Moustache, Olmo, Norta, Bikkel en Superior. Zowel bedrijven en leasingmaatschappijen als particulieren kunnen bij ons aankloppen.

Fietsverhuur vanaf 1 dag mogelijk

Toevallige passant, B&B-uitbater of toerist in de streek? Wil je eerst even proeven van een elektrische fiets voor je er eentje koopt? Allen welkom om een elektrische fiets bij ons te huren. Dat kan vanaf 1 dag voor 30 euro per dag. Onze huurfietsen worden voor jou schoongemaakt, op punt gesteld en continu vernieuwd. De oudste huurfiets is amper 2 jaar oud en wordt binnenkort alweer vervangen!

Onze huurfietsen zijn ideaal voor iedereen die de regio rond Riemst op een leuke, ontspannen en sportieve manier wil ontdekken. Afhalen gebeurt steeds op afspraak.

Erkend servicepartner Canyon

Fietsherstellingen en -onderhoud, ook voor de fiets die je niet bij ons kocht

We sleutelen met heel veel passie en kennis van zaken zélf aan alle soorten fietsen: van mountainbikes en koersfietsen, tot elektrische fietsen en stadsfietsen. En dat voor fietsen van alle merken, ook als je deze niet bij Fietsen Souvereyns kocht.

Bovendien zijn we gespecialiseerd in het onderhoud van voor- en achterveren van mountainbikes én zijn we erkende servicepartner voor alle fietsen van het merk Canyon. Dat betekent dat je op ons kan rekenen voor zowel herstellingen en onderhoud van jouw nieuwe Canyon-fiets.

Wie zijn stalen ros niet graag enkele dagen moet missen, voorzien we een elektrische vervangfiets. Zo kan je zorgeloos blijven fietsen en genieten van je vrijheid.

Fietsaccessoires allerhande: van zadels tot fietspompen en stuurlint

Bij Fietsen Souvereyns vind je alles wat je fiets nodig heeft. Denk aan fietsbellen, zadels, fietspompen, maar ook stuurlint, reparatiesets en meer. Kom langs in onze winkel om ons brede aanbod te ontdekken en geef je fiets én jezelf het beste van het beste!

Fietskledij van BBB

Aangepaste fietskledij vergroot je comfort én je veiligheid. Bij Fietsen Souvereyns bieden we je daarom kwaliteitsvolle kledingstukken en een breed gamma van fietshelmen aan van het merk BBB.

Wil je zeker zijn dat je nieuwe fietsbroek of fietsshirt niet té strak zit? Probeer het stuk uit in onze paskamer in de winkel.

Bescherm je fiets tegen water en vuil met een fietscoating

je fiets langer een frisse, nieuwe uitstraling behoudt én die jou tijd bespaart. Je fiets schoonmaken gaat immers veel gemakkelijker en duurt minder lang.

Ga voor je eigen gemak en geniet nóg meer van je fiets die nu minder onderhoud vergt dankzij onze fietscoating!