Fietscoating

Diensten & Producten

Slide 1

Proteam Hydro Coating, een geavanceerde fietscoating die je fiets langdurig beschermt

Niets zo vervelend als na een stevige fietsrit nog uren je fiets te moeten schrobben. Dat is verleden tijd met de fietscoating van Proteam. Dit bekroonde product wordt als een minieme glaslaag op je frame en onderdelen aangebracht, zodat hardnekkig vuil zich niet langer aan je fiets kan hechten. Ook is de laag UV-werend en beschermt deze bijzonder sterk tegen water en zout. Je fiets blijft dus langer als nieuw en bespaart je heel wat schoonmaaktijd!

Over de technologie

De Proteam Hydro Coating is een innovatieve lakverzegeling en is uniek in zijn soort. De baanbrekende siliciumdioxidetechnologie is extreem waterafstotend, onzichtbaar en behoudt zijn effect maar liefst 2 tot 3 jaar!

Vuil krijgt dus geen kans meer om zich te hechten, waardoor het wassen en onderhouden van je fiets merkbaar makkelijker wordt. Ook blijft je fiets langer glanzen en blijven de kleuren van je frame langer stralen.

Deze fietscoating is een betere oplossing dan een wax of spray, omdat het zich dieper en vaster in de poriën van de lak hecht. Het product reageert met de ondergrond en vormt vervolgens een stevige beschermlaag die veel duurzamer is dan wax of spray. Terwijl een wax of spray immers maximaal tot 4 weken beschermen, is dat bij de Proteam Hydro Coating tot wel 3 jaar. Je hebt je investering dus zo terugverdiend.

Overtuigd? Verwen je fiets én jezelf met deze duurzame oplossing.