Diensten & Producten

Slide 1

Advies en verkoop

De wijde wereld intrekken op een ontspannen manier, zonder stress, het is een gevoel dat alleen een fiets je kan schenken.
Kies je voor hedendaags comfort met een e-bike of speedpedelec?
Of lever je liever een sportieve prestatie met een (elektrische) mountainbike of koersfiets?

Wat je ook zoekt, bij Fietsen Souvereyns staat een mooi assortiment van fietsen voor volwassenen en kinderfietsen voor je klaar.

Fietsverhuur

Ontdek de schoonheid van de regio op twee wielen met onze toegankelijke fietsverhuur service. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker die de verborgen parels van de omgeving wilt verkennen, op onze e-bikes biedt de perfecte oplossing.

Onze fietsverhuur is ideaal voor iedereen die de regio op een leuke manier wilt ontdekken.

Herstellingen en onderhoud

Voor al uw onderhoud en reparaties, van elektrische fietsen tot koersfietsen en mountainbikes, zijn wij uw complete servicepartner. 
Bij Fietsen Souvereyns herstellen we trouwens moeiteloos de voor- en achtervering van mountainbikes. Als ervaren technieker en fervent mountainbiker weet medezaakvoerder Nick en chef garage er alles van.

Wij hanteren een allesomvattende benadering, waarbij we service bieden voor alle soorten fietsen, ongeacht of u deze bij ons gekocht heeft of niet.

Kies voor kwaliteit en expertise zodat u altijd zorgeloos kunt blijven fietsen.

Accesoires

Vul je (elektrische) fiets aan met onze accessoires voor de ideale fietsbeleving. Je vindt in onze winkel een breed aanbod van allerhande accessoires.

Fietskledij

Aangepaste fietskledij vergroot je comfort én je veiligheid. Bij Fietsen Souvereyns bieden we je daarom kwaliteitsvolle kledingstukken, fietsschoenen en een breed gamma van fietshelmen aan.
Wil je zeker zijn dat je nieuwe fietsbroek of fietsshirt niet té strak zit? Probeer het stuk uit in onze paskamer.

Fietscoating

Verbeter je fietservaring met onze hoogwaardige fietscoating, die niet alleen de lak beschermt maar ook vuilwerend is.
Onze innovatieve behandeling zorgt ervoor dat je fiets langer een frisse en nieuwe uitstraling behoudt, en bespaart je vooral tijd.

Opteer voor het gemak en de duurzaamheid die onze oplossing biedt, en ervaar het plezier van meer fietsen met minder onderhoudswerk.